postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

Jonge duiven en voorzittersoverleg

Beste liefhebbers,

Hoewel er opnieuw hoge middagtemperaturen worden verwacht voor de komende dagen willen we de jonge duivenspelers in onze afdeling niet weer teleurstellen. In de avond- en nachtelijke uren koelt het gelukkig al flink af.

De geplande vlucht vanuit Pont St.Maxence (voor zowel oud als jong) blijft dan ook gewoon staan voor dit weekend. Zoals eerder aangegeven 25 duiven in een volle mand.

We proberen zoveel mogelijk tijdens het transport de duiven te ventileren en, wanneer mogelijk, van water te voorzien. We roepen de verenigingen ook op om de duiven bij het inkorven ook te voorzien van water, inmiddels hebben de duiven voldoende ervaring om dit te kunnen vinden.

De NPO-Ledenraad zal doorgeschoven worden naar eind september waardoor ons voorzittersoverleg nu plaats zal vinden op donderdag 6 september in de Zandloper te Lewedorp. Enkele weken geleden zijn al een aantal bespreekpunten doorgestuurd naar de verenigingen, mochten er nog zaken zijn van jullie kant dan graag een berichtje vóór 20 augustus.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Advertenties

Reacties zijn gesloten.