postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

resterend vluchtprogramma Zeeland 2018

Beste liefhebbers,

Inmiddels is er binnen de sector 1 een afstemming over het restant van de het jonge duivenprogramma. Tevens hebben een groot aantal verenigingen gereageerd op het enkele weken gepubliceerde programma vanuit het NPO en op 1 vereniging na zag niemand het zitten om op 3 opeenvolgende zaterdagen een jonge duivenconcours van gemiddeld 400 km. te spelen.

In de praktijk betekent dit dat we geen enkele wijziging aan gaan brengen in het restant van ons vluchtprogramma en dus volgens het originele schema de laatste concoursen gaan vervliegen. De vluchten J35 Gien en J37 Orleans zijn sectorvluchten en kunnen alleen worden ingekorfd bij de daarvoor aangewezen inkorfcentra (zie pagina 18 van het informatieboekje). Op deze 2 concoursen geldt er een meldplicht en dienen er mandenlijsten te worden geschreven. De duiven voor deze vluchten worden opgehaald volgens het schema C (bijgevoegd).

Door de FZN zijn de volgende vluchten aangewezen voor de gouden ringen prijzen:
11-8 Melun, 18-8 Melun, 1-9 Gien en 15-9 Orleans

Voor de jonge duivenkampioenschappen tellen de vluchten 18-8 Melun, 1-9 Gien en 15-9 Orleans mee.

Op woensdag 5 september kan er worden ingekorfd voor de attractievlucht vanuit Limoges (A36). Inkorfcentra zijn 1832 Westkapelle, 1850 Kruiningen en het ZLU-inkorfcentrum in Terneuzen. Voor meer info: 0118572139

Op donderdag 6 september wordt ons voorzittersoverleg gehouden in de Zandloper in Lewedorp. Eind van de week volgt de agenda hiervoor.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Advertenties

Reacties zijn gesloten.