postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

wijzigingen ophaalroutes (Niergnies 12-4)

Beste liefhebbers,

Afgelopen vrijdag was de start van het seizoen eentje van vallen en opstaan. Alles moest duidelijk nog op stoom komen waardoor de ophaalschema’s aardig in het honderd liepen.

Om een herhaling te voorkomen, is nog eens kritisch gekeken naar de indeling van de ophaalroutes en met wat knip- en plakwerk is bijgevoegd alternatief schema opgesteld. We gaan even kijken of dit wel gaat lopen in de praktijk, dus voorlopig is dit schema alleen voor komende vrijdag. Na het weekend wordt bekeken of dit beter bevalt dan het vorige schema, daarna verneemt U het definitieve schema voor de rest van het seizoen.

De wijzigingen zitten met name aan het eind van de routes, maar wel is er een dringende oproep aan met name de inkorfcentra aan het begin van de routes om zich strikt te houden aan de vermelde ophaaltijden. Vertragingen die al vroeg in het schema worden opgelopen, kunnen niet meer worden ingehaald waardoor centra aan het eind van de route soms een uur of meer later worden opgehaald. Ook daar willen de mensen tijdig naar huis, dus zorg dat de duiven klaar staan op de afgesproken tijd !

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.