postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

inkorfcentra F35 en F37 en diversen

Beste liefhebbers,

Inkorfcentra F35 en F37

Op de vlucht F33 hadden alle inkorfcentra voldoende deelname voor toewijzing van een NIC voor de vluchten F35 en F37, m.u.v. DC de Nishoek. Bij navraag bleken hier enkele principiële liefhebbers niet te hebben ingekorfd met het waarschijnlijke vooruitzicht van een zondagsvlucht. Om voldoende dekking in de regio te hebben zal er aan 1850 toch een NIC worden toegewezen maar, net als overigens voor alle inkorfcentra, geldt wel dat er dan wel tenminste 7 deelnemers moeten zijn op F35 om ook voor F37 een inkorfcentrum te mogen inrichten.

Kampioenschappen 2019

Het was vele liefhebbers al opgevallen dat er in de gepubliceerde eindstanden van de kampioenschappen voor de oude duiven en het onderdeel vitesse voor de jonge duiven enkele foutieve berekeningen waren uitgevoerd. Inmiddels is dit gecorrigeerd door Compuclub en kan er nog tot 31 augustus worden gereclameerd op de nieuwe eindstanden bij Henry Mookhoek. Na verwerking van eventuele reclames worden de eindstanden daarna definitief.

Gedrukte uitslagen 2019

Het hele seizoen lopen de bestelling en aflevering van de gedrukte uitslagen regelmatig in de soep. Naar nu blijkt hanteert de Compuclub verschillende niveaus van invullen voor de aflevering en verrekening van de uitslagen. Indien een uitslag alleen wordt aangegeven op niveau 2 wordt deze wel in rekening gebracht, maar niet geleverd. Om uitslagen toch te leveren dient de liefhebber op alle wedvluchten ook op niveau 3 een uitslag te moeten bestellen. Een merkwaardige manier van verwerking, maar helaas niet meer aan te passen voor 2019. Dus indien er een uitslag gewenst is dient er te allen tijde een uitslag te worden ingevuld op zowel niveau 2 en 3, ook als het slechts een samenspelvlucht betreft.

Extra kosten F32

De vlucht vanuit Melun afgelopen maandag heeft helaas door het slechte weer enkele extra nachten mand opgeleverd voor de jonge duiven. Uiteraard wordt er hiervoor slechts eenmaal 3 euro extra per aangeleverde mand doorberekend aan het inkorfcentrum.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.