postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

presentatie bijeenkomst vervolg GPS-pilot

Beste liefhebbers,

De essentie van de bijeenkomst van donderdagavond:

Hoe kunnen we onze liefhebbers in de komende jaren op een leuke en betaalbare manier plezier laten beleven aan onze hobby en op welke wijze kunnen we dit delen met alle geïnteresseerden in onze sport ?

De discussie over kloksystemen en de kosten hebben veel te veel op de voorgrond gestaan het afgelopen jaar, terecht werd donderdagavond opgemerkt dat dit slechts middelen zijn om de voorgaande essentie mogelijk te maken.

Door het toevoegen van vermelde regiegroep kunnen we gezamenlijk gaan werken aan de sport om ervoor te zorgen dat de groep liefhebbers die we nu nog hebben zolang mogelijk bij onze mooie hobby te betrekken en daar alle mogelijke middelen voor te gebruiken die we nu en in de toekomst tot onze beschikking kunnen krijgen. Niet met mooie praatjes en grootse plannen, maar op een gerichte wijze met tastbare zaken die direct een goed gevoel geven aan de liefhebbers.

Deelnemers voor de regiegroep kunnen zich tot 1 januari aanmelden bij de afdelingssecretaris, mocht er onvoldoende respons zijn dan kijken we of er in onderling overleg nog kandidaten te vinden zijn. Als er nog liefhebbers zijn die een bijdrage willen leveren in een werkgroep, dan kunnen ze zich ook altijd melden bij de afdelingssecretaris.

Prettige feestdagen en tot ziens in het nieuwe jaar.

Willy Huige

Reacties zijn gesloten.