postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

Maatregelen NPO bij het coronavirus (update d.d. 16 maart 13:55 uur)

Beste liefhebbers,

Uiteraard conformeert de afdeling Zeeland zich aan onderstaande maatregelen en dringt bij allen aan op het stoppen van alle verenigingsactiviteiten tot en met 6 april. Naar gelang de ontwikkelingen in de komende weken zullen we binnen ons bestuur bespreken hoe we invulling gaan geven aan het komende vliegseizoen. U verneemt dit z.s.m. als de mogelijkheden voor bijeenkomsten zich weer aan gaan dienen.

Voor nu geldt: de start van het vliegseizoen is tot nader bericht uitgesteld.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

BERICHT NPO:

In verband met de landelijk afgekondigde maatregelen neemt ook het NPO-bestuur een aantal maatregelen met betrekking tot de duivensport.

1. De start van het duivenseizoen wordt uitgesteld tot nader order, we volgen de ontwikkelingen rondom het virus op de voet.

2. Alle duivenverenigingen worden gesloten tot en met maandag 6 april.

3. Omdat veel van onze leden tot de kwetsbare groep behoren, raden we aan ook buiten de vereniging geen activiteiten te organiseren en wanneer u toch bij elkaar moet komen gepaste afstand te houden. Ons advies is alle activiteiten te cancelen .

4. De inleverdatum van de hoklijsten, die formeel op 1 april staat, stellen wij uit tot een nader te bepalen datum, tot het moment dat duidelijk is wanneer er weer sprake kan zijn van bijeenkomsten.

5. Het bureau is ook tot en met 6 april onbemensd. Wij kunnen daarom geen telefonische oproepen aannemen. U kunt uw vragen mailen naar info@duivensportbond.nl en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

6. Ringbestellingen en overschrijvingen geven wij voorrang, boven de andere werkzaamheden. Houd er rekening mee dat het wel iets langer kan duren voor uw bestelling of eigendomsbewijzen verstuurd worden.

Tot slot vragen we u: Draag zorg voor uzelf en voor elkaar. We wensen u het beste toe in een tijd waar veel onduidelijk is en ook veel vragen zijn.
Wanneer er nieuws is komen we bij u terug met een update.

Bestuur NPO

Reacties zijn gesloten.