postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

opleer T25 en midweekse leervluchten

Beste liefhebbers,

Bijgevoegd het overzicht voor de inkorving van vrijdag a.s. De aantallen duiven en boxen zijn slechts een indicatie.

Graag vrijdagavond uiterlijk 22.30 een mail naar wilhuige37@gmail.com met het aantal boxen dat men meegeeft met de ophaaldienst. Indien verenigingen die zich niet hebben aangemeld alsnog duiven willen meegeven dan kunnen deze hun boxen aanleveren bij een vereniging die wel staat vermeld op het ophaalschema. Ook dan graag het aantal boxen doormailen dat men aanlevert. Er hoeft geen D-bestand te worden ingestuurd naar Compuclub, het is dan namelijk noodzakelijk dat men de ringnummers van de ingekorfde duiven invoert en dat is voor een opleervlucht wat overdreven.

Tevens is er in overleg met onze vervoerder een aantal mogelijkheden ontstaan voor midweekse leervluchten.

Optie 1

Leervlucht Stekene: In week 26, 27 en 28 kan er op dinsdagavond worden ingekorfd voor een lossing op woensdag. In deze weken is er nog geen marathoninkorving op dinsdagavond, dus kan er uitsluitend in plastic korven (max. 28 duiven) worden ingekorfd. Naar behoefte kunnen deze op donderdag- of vrijdagavond in de week voorafgaand aan de inkorving worden afgeleverd door de ophaaldienst van de afdeling. Indien gewenst dus tijdig het aantal boxen opgeven op johan.bauwens@bauwens-logistics.be. Kosten zijn 10,50 per box met een minimum van 5 boxen (= 52,50) per ophaalpunt, contant te voldoen aan de chauffeur bij het ophalen.

Tijdens de inkorvingen van de marathonvluchten (week 29,30, 32 en 33) kan er worden ingekorfd in de aluminium afdelingsboxen op dinsdagavond, dit dan wel uitsluitend bij de inkorfcentra voor de marathon.

Ook hier zijn de kosten 10.50 per box, contant te verrekenen met de chauffeur. Hiervoor geldt geen minimum aantal boxen.

Optie 2

Leervlucht Aalst: In week 26, 27 en 28 kan er op donderdagavond worden ingekorfd voor een lossing op vrijdagmiddag (v.a.13.25) Inkorven in de plastic boxen (max.28 duiven), deze tijdig aanvragen op johan.bauwens@bauwens-logistics.be. Kostprijs is 11 euro per box, er geldt geen minimum aantal boxen.

Vanaf week 29 kan er ook nog worden ingekorfd in de plastic boxen voor Aalst met een lossing op vrijdag v.a. 8.00. Dit zal dan speciaal voor de Zeeuwse duiven worden georganiseerd en dan geldt er weer een minimum van 5 boxen per ophaalpunt (= 55 euro).

In alle gevallen zullen de plastic boxen worden meegenomen door de ophaaldienst van de Zeeuwse concoursen.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.