postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

kapotte manden

Beste liefhebbers,

De reparatieploeg van PV de Postduif in Heikant heeft afgelopen week een aantal kapotte boxen gerepareerd zodat deze weer in roulatie genomen kunnen worden. Uiteraard zijn we ze weer dankbaar dat ze hier hun tijd en energie in willen steken

Wel lijkt het alsof een aantal boxen zijn gebruikt voor andere zaken dan het vervoeren van onze duiven (zie de foto’s). We willen dan ook iedereen op het hart drukken om op een fatsoenlijke wijze om te gaan met de boxen en uitsluitend te gebruiken waar ze voor bedoeld zijn: het vervoeren van duiven.

Voorts kwamen er enkele vragen over de wijze van beladen van de wagens van de ophaaldienst. De chauffeur van de ophaaldienst bepaalt in opdracht van de vervoerder de plaats en wijze van beladen van de wagen. Dit is al vele tientallen jaren het geval en is nog steeds van kracht. Verenigingen die hier problemen mee hebben zijn welkom om hun duiven zelf aan te voeren in Stekene vanaf 23.00 en hun manden aldaar zelf te laden in de wagens. Onze vervoerder zal dankbaar zijn voor de geboden hulp.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.