postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

aanpassingen aan het vluchtprogramma na alle afgelastingen

Beste liefhebbers,

Het zit dit seizoen niet mee, met name de weersomstandigheden zijn deze weken de grote spelbreker. Vooral de jonge duiven hebben nog nauwelijks de kans gehad om ervaring op te doen in de grote mand en dus hebben we aanpassingen moeten maken aan het vluchtprogramma. We hopen dat alles nu een beetje mee zit en we toch allemaal nog met een mooie ploeg duiven aan de start kunnen komen. De (opleer)vluchten vanuit Quievrain worden gelost volgens het afgesproken schema West, Midden en Oost/Noord.

Bijgevoegd het aangepaste schema met in groen de aanpassingen t.o.v. het vorige vluchtschema.

Voor de opleervluchten van komende woensdag graag weer een berichtje aan onderstaande na de inkorving met het aantal boxen en duiven dat is meegegeven met de ophaaldienst. De verenigingen op Walcheren en Zuid-Beveland organiseren hun eigen opleervlucht en staan dus niet op bijgevoegd ophaalschema. Menen zal worden gelost in 2 groepen (West en Midden/Oost Zeeuws Vlaanderen), Asse Zellik in 1 groep.

Door het uitstellen van de vlucht Issoudun naar maandag is er niet langer sprake van een sectorvlucht en hoeft er ook niet meer gemeld te worden.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.