postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

eentonig verhaal, opleer woensdag wederom afgelast

Beste liefhebbers,

Het weer blijft ons parten spelen deze weken. Voor komende woensdag wordt weer veel regen verwacht en dus zijn we genoodzaakt om de opleervluchten vanuit Menen en Asse Zellik wederom af te gelasten. ☹

Er is nu vrijdagavond gelegenheid om in te korven voor Menen (Zeeuws Vlaanderen, Walcheren en West Zuid-Beveland) of Duffel (SS Noord en Oost-Zuid-Beveland). De duiven in Menen worden in 3 groepen gelost (West ZVL, Midden/Oost ZVL en boven de Westerschelde), de duiven in Duffel worden in 1 groep gelost. Na de inkorving graag aan ondergetekende vóór 22.30 aangeven hoeveel boxen en duiven er zijn meegegeven met de ophaaldienst. Afmelden voor de inkorving middels een SMSje naar  0032491380590 met het verenigingsnummer en de tekst “geen duiven”.

Op dinsdag 14 juli kan er in alle verenigingen worden ingekorfd voor de opleervlucht Quievrain. Deze worden in 3 groepen gelost (West, Midden en Oost/Noord).

Op 18 juli gaan we dan van start met het jonge duivenseizoen op Niergnies.

Hopelijk is dit voorlopig de laatste aanpassing aan het vluchtprogramma en kunnen we de rest van het seizoen genieten van een aantal mooie concoursen.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.