postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

ophaalroutes opleervluchten + verzoek Walcheren en Zuid-Beveland

Beste liefhebbers,

Het ophaalschema voor de opleervluchten van komende zaterdag (Menen/Duffel) en volgende week dinsdag is dat met 3 wagens. Het benodigde werk voor het inkorven is aanzienlijk minder dan voor wedvluchten en er worden ook geen spectaculaire aantallen duiven verwacht. De vermelde tijden op het schema zijn in principe vertrektijden bij de vereniging, dus zorg dat de duiven tijdig geladen kunnen worden..

De verenigingen op Walcheren en West-Zuid Beveland (incl. Kapelle) hebben gevraagd of er woensdag op Quievrain niet in de groepen West en Midden gelost kan worden maar in de groepen onder en boven de Westerschelde. Voor de verengingen in de samenspelen Noord en Oost heeft dit verder geen gevolgen, maar voor de verenigingen in West- en Midden Zeeuws Vlaanderen betekent dit dat ze gezamenlijk gelost gaan worden. Er zijn immers maar 3 losgroepen per afdeling toegestaan op een losplaats. Graag had ik van de betreffende verenigingen in Zeeuws Vlaanderen vernomen of dit wat hun betreft akkoord is. Mocht hier bezwaar tegen zijn, dan wordt er gewoon in de afgesproken West, Midden en Oost/Noord groepen gelost.

Om komende dinsdag verwarring te voorkomen bij het ophalen van de opleerduiven en de marathonduiven voor Sint Vincent zijn er deze week speciale labels voor de marathonvluchten gemaakt. Ieder inkorfcentrum voor de marathon krijgt 50 labels toegestuurd voor dit seizoen, indien er meer labels gewenst zijn dan zijn deze per 50 na te bestellen a 5 euro.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.