postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

Melun vrijdagavond inkorven

Beste liefhebbers,

Na het advies van de NPO is er gekeken of er mogelijkheden waren om de inkorving van Melun voor de oude duiven ook op vrijdagavond te doen en toch de duiven tijdig in Melun te krijgen voor een lossing op zaterdag.

Met wat extra inzet van mensen op de verzamelplaats kan de vervoerder deze duiven tijdig in Melun krijgen, maar dan is er wel de medewerking van de verenigingen nodig. Van belang is een duidelijke scheiding van de manden van de jonge duiven voor Roije en de manden van de oude duiven voor Melun. Bij het laden van de wagen van de ophaaldienst zal de chauffeur aanwijzen waar de betreffende manden geladen moeten worden. Hierdoor kunnen op de verzamelplaats de juiste boxen in de juiste wagen(s) geladen worden en kunnen deze z.s.m. vertrekken naar de losplaatsen. Tevens dienen de verenigingen ruim van tevoren klaar te staan om de manden te laden, de wagen van de ophaaldienst zal zeker tijdig aanwezig zijn om de duiven op te laden.

M32 Melun wordt dus ingekorfd op vrijdagavond en gelost op zaterdag.

Voor de jonge duiven hebben we de vlucht al aangepast naar Roije, maar mogelijk dat de NPO morgenmiddag nog met verdere beperkingen komt of zelfs met een volledige afgelasting. Hierover volgt donderdagmiddag z.s.m. bericht.

Mvg,
Willy Huige
Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.