postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

aanpassingen vluchtprogramma nav afgelastingen week 32

Beste liefhebbers,

Met het afgelasting van alle vluchten eind vorige week worden er enkele wijzigingen aangebracht in het vervolg van ons vluchtschema.

Voor de komende week 33 wordt de opleervlucht Oudenaarde afgelast i.v.m. de verwachte hoge temperaturen op woensdag. Donderdag wordt er ingekorfd voor de dagfondvlucht E33 vanuit La Souterraine, op vrijdag staat nu voor de jonge duiven de inkorving J32 voor Pont St.Maxence gepland i.p.v. Melun. De midfondvlucht M32 wordt niet meer ingehaald, er is dus een kampioenschap over de 4 voorgaande vluchten op dit onderdeel.

Voor het nationale concours A33 vanuit Bergerac hebben we het verzoek neergelegd bij de NPO om deze vlucht op woensdag in te mogen korven en zaterdagochtend te lossen, dit i.v.m. de hoge temperaturen die nog t/m donderdag worden verwacht. De NPO zal hierover hopelijk snel berichten.

Voor week 34 staan de inkorving voor de jonge duiven J34 gepland vanuit Melun i.p.v. Fontenay. We gaan even kijken of er in overleg met onze zusterafdelingen in de sector nog een 4e midfondvlucht voor de jonge duiven gaat komen aan het eind van het seizoen. Verder op vrijdag de inkorving van de eerste natoervlucht vanuit Quievrain. Planning is hier te starten met een groepslossing en daar zijn per losgroep verschillende vluchtcodes van toepassing. Voor de losgroep West (groene en roze labels) is de vluchtcode N34, voor de losgroep Midden (paarse en bruine labels) wordt de vluchtcode N54  en voor de losgroep Oost/Noord (blauwe, gele en witte labels) wordt de vluchtcode N74. Het is van belang dat deze vluchtcodes strikt worden aangehouden voor de Compuclub om de juiste uitslagen  te kunnen maken.

In week 35 spelen we dan weer de vluchten volgens het originele vluchtschema.

Mvg,

Willy Huige

Secr.afd.Zeeland

Reacties zijn gesloten.