postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

Persbericht Manifestatiecommissie

Nu het seizoen bijna ten einde is wordt er weer gedacht aan prijsuitreikingen en andere festiviteiten.
Dat dit niet zo zal verlopen als andere jaren zal voor iedereen duidelijk zijn. Na een aangepast duivenseizoen, zal het voor dit jaar en met de regels die nu gelden ook een andere prijsuitreiking worden.
Als commissie hebben we, in overleg met het afdelingsbestuur, besloten dat we de manifestatie op 14 november 2020 zullen organiseren in aangepaste vorm. Hiervoor worden alleen de kampioenen (jeugd, jeugd plus en senioren), eerste prijswinnaars van provinciale concoursen en de winnaars van de Stem Trofee en PZC Bokaal uitgenodigd.
Er wordt geen workshop voor de dames of extra jeugd gedeelte worden georganiseerd. De prijsuitreiking van de Ladies League zal op een ander moment plaats vinden. Ook de verkoop van de bonnen zal enkel via internet plaats vinden.
Meer informatie hierover volgt nog. Alle genodigden zullen t.z.t. een uitnodiging ontvangen, met daarop alle benodigde informatie. We hopen met deze aanpassingen de Zeeuwse Manifestatie net als andere jaren tot een succes te maken, al is het in een andere vorm. We hopen op uw begrip!

De Evenementencommissie.

Reacties zijn gesloten.