postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

PV de Zwaluw huldigt Ladies en jubilaris :-)

Afgelopen weekend organiseerde P.V. de Zwaluw uit Westkapelle weer haar traditionele najaars-barbecue. De opkomst was met een 50-tal aanwezigen, waaronder vele dames, weer als vanouds. Ook de barbecue zelf was weer zeer gevarieerd en prima verzorgd. Nogmaals bedankt , Sjaak 🙂

Tijdens deze zeer gezellige bijeenkomst huldigde de vereniging tevens haar Ladies en hun 70 jaar lid zijnde jubilaris , das zéér uniek te noemen !

Ook in Westkapelle wint de Ladies league nog steeds aan belangstelling. Het bestuur van de vereniging promoot de Ladies League waar het maar kan. Diverse extra competities voor de ladies zijn er zowel voor jonge als oude duiven in het leven geroepen. Met een keur aan gratis prijzen werden de vele lady-kampioenen over de seizoenen 2020 en 2021 op het podium gehuldigd. De veelal door regionale sponsors geschonken prijzen vielen zeer goed in de smaak bij de dames.

Verder was er nog een hele unieke jubilaris-huldiging. Ro Minderhoud, lid vanaf de oprichting van vereniging de Zwaluw heeft de fraaie mijlpaal van 70 jaar lid bereikt.

Een hiervoor speciaal gemaakt jubileumbord met hierop uiteraard “onze toren” werd hem door secretaris Maarten van Alphen overhandigd. Ro was en is altijd een enthousiast marathonspeler. Maar ook hij heeft nu speciaal voor zijn dochter ladies-ringen gekocht. Ook heeft hij hiervoor speciaal een aantal programma-duiven aangeschaft. Mede door deze succesvolle en gezellige avond volgden ook nog weer nieuwe bestellingen voor ladies ringen waardoor er volgend jaar weer meer dames deelnemen en ook weer meer roze ringen besteld zijn dan in de voorgaande seizoenen. Het officiële gedeelte van de geslaagde avond werd besloten met een verrassingsoptreden van “ons Zeeuws meisje”.

Reacties zijn gesloten.