postduivenafdeling zeeland'96

aangesloten bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie

Concept Vluchtprogramma 2022 update

Beste Liefhebbers,

Voor velen van ons is het seizoen 2022 al weer druk bezig, we zien al vele foto’s met blakende jongen voorbij komen. En de roep om inzicht te krijgen in ons vliegprogramma wordt ook langzaam luider.

Na het eerste concept is er afstemming geweest met NPO ten behoeve van de losplaatsen en het voorkomen van kruislossingen door met andere afdelingen af te stemmen en een duidelijke vlieglijn te hanteren per afdeling. Zo zie je dus ook een wat meer westenlijn in de losplaatsen dan de jaren hiervoor, mede door de afstemming met de overige afdelingen. De gesprekken met B2000 en de overige zuidelijke afdelingen hebben een fraai dagfond en overnacht programma opgeleverd. T.a.v. de nationale dagfond vlucht gaan we gezamenlijk als BOZA nog in overleg met NPO omdat de voorgestelde NPO vlucht vanuit Vierzon, voor diverse afdelingen gewoonweg te kort is voor de dagfond categorie. T.a.v vervoer zijn we nog druk in overleg om onderling af te stemmen waar synergie te behalen valt. U mag rekenen op ons bestuur dat we steeds naar de meest voordelige vervoermethode zoeken.

Als gevolg van de minimale afstanden die NPO stelt voor de nationale kampioenschappen hebben we op de Vitesse wat aanpassingen moeten doen. Rest ons nog verdere afstemming met de vervoerder(s) en collega afdelingen, Wie vervoert Wanneer Wat…. 🙂 we houden u tijdig op de hoogte,

Met vriendelijke groeten,

Bestuur afdeling Zeeland’96

Concept Vliegprogramma 12-01-2022

Reacties zijn gesloten.